Beginpagina
Informatie
Nieuws
Voorwaarden
Meestgestelde vragen
Contact
Producten
Alpaca / Lama / Kameel
Bodembedekking stal / dierenverblijf
Cavia
Eekhoorn
Ezel
Geiten
Geurbestrijders / Sirocco
Hangbuikzwijn / minivarken
Herten- /Ree brok 5 mm
Hondenbrokken (Prins)
Kattenbakkorrel
Kattenvoeding (Prins)
Kippen
Konijnen
Overige knaagdieren
Paarden / Pony's
Ratten en muizenvallen
Wallaby / Kangoeroe
----------------
Schilderijen
  dier4you

24 uur per dag - 7 dagen per week

  dier4you
Grove luzerne Metazoa

Luzerne is al een vanouds bekend natuurlijk en gezond ruwvoer. Het is één van de betere bronnen voor vitaminen en mineralen. In combinatie met de hoogwaardige eiwitten die het bevat is het ideaal al

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Grove luzerne

Luzerne is al een vanouds bekend natuurlijk en gezond ruwvoer. Het is één van de betere bronnen voor vitaminen en mineralen. In combinatie met de hoogwaardige eiwitten die het bevat is het ideaal als dagelijkse aanvulling op het rantsoen. Eén hand vol door het krachtvoer is al voldoende.

Deze eigenschappen bevatten in principe alle luzerne. Waarin onderscheid Metazoa grove luzerne zich dan van de rest? Onze luzerne bestaat voor 100% uit Nederlandse luzerne en bevat geen andere gewassen/producten zoals bijvoorbeeld gras en/of haver. Dit in tegenstelling tot veel andere luzerne (en luzerne mixen) die op de markt zijn.  Alleen bij Metazoa zijn het blad en andere mogelijk aanwezige fijne delen (stof) uit het product gefilterd, ongeveer 50% van de massa, waardoor het grof stengelig, schimmelvrij, vrij van iedere toevoeging (ook geen olie!)  en constant van samenstelling is. Hierdoor heeft het ook een aantrekkelijk en laag gehalte aan hoogwaardige eiwitten van rond de 10%.  Metazoa grove luzerne heeft door het uitfilteren van de fijne delen een dusdanig hoge structuurwaarde dat het al bij een zeer kleine toevoeging aan het rantsoen effect heeft. Door de grove structuur wordt het kauwen bevordert en daardoor wordt er extra speeksel geproduceerd, waardoor de verteringssappen een betere toegang hebben tot de voedingsstoffen. De verteerbaarheid van de voeding is dus veel beter en gemakkelijker. Dit heeft weer positieve gevolgen, omdat het de darmfunctie en algehele stofwisseling van het paard sterk verbeterd.

Metazoa grove Luzerne is gecontroleerd en vrij van papaver en Jacobskruiskruid.

 

Samenstelling

 

Metazoa grove luzerne bevat enkel en alleen luzerne met een laag eiwit percentage en hoge structuurwaarde. (alleen de stengel dus) Geen enkele andere stof.

 

 

 

Analyse

 

Inhoud Percentages
Ruw eiwit 10.6%
EW Paard 0.52
Ruwe celstof 39.6%
Ruwe anorganische stof 6.4%

 

 

 

Grove luzerne

Top 5 bestsellers
Alfamix Swien 20 Kg
Sirocco 2,5 Kg.
Supercat rattenval
Metazoa Wallaby / Kangoeroe bro..
Beaphar Hooi met Tijm Aroma 2,5..
In de aanbieding
Helaas heeft het geen zin om bij muizen-overlast ze levend te vangen. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een goede makkelijke muizenval; De Supercat muizenval is een bliksemsnelle muizen...

€ 6,95
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop webwinkel